maandag 7 mei 2018

Reiki Cursussen

Reiki I

In deze cursus maak je kennis met de basistechnieken en achtergronden van Reiki. Je leert hoe je jezelf met Reiki kunt behandelen en hoe je een ander of iets anders behandelt. Dit oefenen we uitgebreid op ons zelf en elkaar. We besteden aandacht aan de "Reiki Regels" en je laat je met Reiki doorstromen in de Reiki Mawashi. Afhankelijk van het aantal deelnemers maak je kennis met één of twee groeps-behandelingen. Bij voldoende tijd en belangstelling vertel ik wat over aromatherapie.

Je krijgt een Reiki inwijding op de eerste ochtend en twee Reiju's (reiki-blessing) op een later tijdstip. De Reiki I cursus wordt gegeven verspreid over 2 dagen en een terugkom-avond minstens 3 weken later. Aan het eind van dag 2 krijg je een Reiki I certificaat en uniek cursusmateriaal. Op beide dagen zorg ik voor koffie, thee, water en een lichte "Reiki Lunch".
Kosten  € 175,--, aan het begin van de eerste cursusdag te voldoen

De Reiki I cursus kan ook Privé gegeven worden. Bepaalde technieken kan je dan niet oefenen. Je krijgt de kans om die tijdens de Reiki-Uitwisselingsavonden te leren kennen. Duur ca 1 dagdeel. De kosten zijn gelijk.
 
Vraag via het kontaktformulier naar beschikbare cursus data

Q&A

"Ik heb Reiki I gedaan en nu wil ik graag Reiki II gaan doen. Ik heb gelezen dat je 3 maanden moet wachten tussen Reiki I en Reiki II . Klopt dat?"
"Niets moet en iedereen is verschillend. Maar het is wel verstandig om pauze te nemen tussen Reiki I en Reiki II. Je hebt best wel wat tijd nodig om Reiki als vaste routine in je dagelijks leven in te passen. Verdiep je Reiki kennis ondertussen door wat boeken te lezen, veel te oefenen en kom vooral ook gezellig langs op een uitwisselingsavond of doe mee aan de studiedag over de Gokai(Reiki leefregels)"

Reiki II

Bij Reiki II leer je werken met symbolen. Je leert hoe je symbolen in je Reiki-zelfbehandelingen kunt toevoegen en hoe je dit doet voor de behandeling van anderen, dingen en situaties.  Dit oefenen we uitgebreid op ons zelf en elkaar. We besteden aandacht aan Reiki in je dagelijks leven en we genieten van de Reiki die we tijdens Reiki Mawashi en behandelingen mogen voelen. Bij voldoende tijd en belangstelling vertel ik wat over aromatherapie.

Je krijgt een Reiki II inwijding op de eerste ochtend en een Reiju's (reiki-blessing) op de tweede dag. De Reiki II cursus wordt gegeven verspreid over 2 dagen.  Aan het eind van dag 2 krijg je een Reiki II certificaat en uniek cursusmateriaal. Op beide dagen zorg ik voor koffie, thee, water en een lichte "Reiki Lunch".
Kosten  € 225,--, aan het begin van de eerste cursusdag te voldoen 

De Reiki II cursus kan ook Privé gegeven worden. Bepaalde technieken kan je dan niet oefenen. Je krijgt de kans om die tijdens de Reiki-Uitwisselingsavonden beter te leren kennen. Duur ca 1 dagdeel. De kosten zijn gelijk.

Vraag via het kontaktformulier naar beschikbare cursus data

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Corona Protocol

Vanaf 1 juni is Studio Lux weer open voor behandelingen, aroma-consulten, Reiki-cursussen en workshops. Ik hante er het volgende Corona-...